Even voorstellen.

   
 

Mijn naam is Willem Beeuwkes, en mijn bedrijf heet Krijg de Kleuren

Krijg de kleuren is een bedrijf, met ervaring op het gebied van:
Grafiek, etsen, zeefdrukken, monoprints, fotografie en muurschilderingen. Dit kan abstract maar ook figuratief zijn.

 
 
 

Ik heb in een ver verleden de kunstacademie gedaan met als studierichting vrije grafiek en fotografie. Ik ben daarna als vrij kunstenaar gaan werken en heb tal van exposities gehad in Nederland en Duitsland. Ik heb verschillende kantoren ingericht met mijn werk maar ook aan particulieren verkocht.  Ook foto-opdrachten vanuit het bedrijfsleven heb ik gedaan. Met de jaarlijks terugkerende Kunst-Rai in Amsterdam heb ik ook verschillende keren mee gedaan.

 
 

Het is mij duidelijk geworden in de loop der jaren dat kunst en het bedrijfsleven veel voor elkaar zijn gaan betekenen. Dat is dan ook de insteek van Krijg de Kleuren, de koppeling tussen creativiteit en het bedrijfsleven. Maar ook als particulier kunt u een kleur krijgen van eventuele samenwerking tussen Krijg de kleuren en Uw eigen ideeën. 

 
     
 

Naast Krijg de kleuren is er een stichting:  Meer kleur in je leven, die werkt aan reïntegratie projecten. Er worden teken - en schilder cursussen gegeven aan bijvoorbeeld het bedrijfsleven om met elkaar samen te werken op een geheel ander vlak. Maar ook aan verstandelijk gehandicapten worden teken en schilder cursussen gegeven. Voor meer info kunt u contact met mij opnemen.